Οι συμμαθητές, επεισόδιο 39
Η Σεσίλια σοκαρισμένη φεύγει από την εταιρεία αλλά ένα αυτοκίνητο την χτυπά. Κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της, με τον αστυνόμο να παίρνει καταθέσεις από όλους για να βρει τον ένοχο που την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Η αλήθεια κρύβεται στις κάμερες τις εταιρείας, αλλά κάποιος έχει σβήσει τα βίντεο.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 40
Ο Ισίδωρος και η Ντίνα συναντιούνται και αρχίζει ένα περίεργο παιχνίδι μεταξύ τους. Η αστυνομία φτάνει στο σπίτι της Μαριλένας, ενώ η Τατιάνα ανακρίνεται για το συμβάν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη γυναίκα του και τον Αριστείδη. Η Μαριλενα ζητά από την Τατιάνα να απομακρυνθεί από τον πατέρα της. Η αστυνομία υποπτεύεται την Τατιάνα καθώς αυτή έχει κάνει αλλαγή ονόματος. Ο Ανδρέας ζητά από τη Μαριλενα να κάνουν παιδί.

Οι συμμαθητές, επεισόδιο 41
Η Σεσίλια νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, με την αστυνομία να ψάχνει ακόμα για τον ένοχο. Μια λέξη του Αριστείδη για την Τατιάνα, κάνουν τον Παύλο να υποψιάζεται διάφορα. Ο Αριστείδης και η Τατιάνα συζητούν για την πατρότητα του γιου της, με τη Μαριλένα να παραξενεύεται με τη συμπεριφορά του Ανδρέα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Οι Συμμαθητές – Επεισόδιο 42, 43, 44, 45 – Β" Κύκλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου