Το κορίτσι που αγάπησα-to koritsi pou agapisa, ολα τα επεισοδια καθε μερα ζωντανα στο MEGA!Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Μινέ και ο Σινάν παρά τις ταξικές τους διαφορές έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν καθώς και η εγκυμοσύνη της νεαρής κοπέλας έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιό του και τις δύο κόρες του, είναι όμως ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψη του αλλά και των μελών της οικογενείας του είναι πάνω και πέρα από όλα. Η αγάπη των δύο νέων θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη.
Το κορίτσι που αγάπησα Επεισόδια 5-6 7-8 8-9
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
Mine (Gülcan Arslan), Sinan (Hakan Kurtaş), Turan (Çetin Tekindor), Timur (Bülent İnal), Emine (Onuryay Evrentan), Erdal (İnan Ulaş Torun), Esmahan (Şefika Ümit Tolun)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cevdet Mercan
ΣΕΝΑΡΙΟ: Gaye Boralioglu
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Global Agency

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου