MEGA ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-10 ENA ASTERI GENNIETAI EPISODES. Η Χασρέτ και ο Μουράτ, είναι δύο νέοι που τους ενώνει η μουσική και ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν πολλά. Η ιστορία τους είναι το νέο τούρκικο σίριαλ «Ένα αστέρι γεννιέται» που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Mega από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 19.00 στη θέση της "Fatmagül" που παίρνει... καλοκαιρινή άδεια.

Δευτέρα 8/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Χασρέτ είναι μια όμορφη νεαρή τσιγγάνα που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας λουλούδια στο δρόμο. Ζει με τα αδέρφια της, Γκιουλνάζ, Καντίρ και Οζγκιούρ. Ο πατέρας της, Μπουρχάν, βρίσκεται στη φυλακή. Μακριά από τις φτωχογειτονιές της Πόλης όπου ζει η Χασρέτ, ο Μουράτ είναι ένας διάσημος συνθέτης και ακαδημαϊκός. Οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές της χώρας τον παρακαλούν για να τους συνθέσει ένα τραγούδι. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία η οποία αναμένεται να απογειώσει την καριέρα του.

Τρίτη 9/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μουράτ γνωρίζει τη Χασρέτ όταν βρίσκεται τυχαία με τον Λεβέντ, σ' ένα γάμο στην περιοχή της. Την ακούει να τραγουδά και η όμορφη, αλλά ακατέργαστη, φωνή της του κάνει εντύπωση. Όταν της λέει ότι έχει το ταλέντο να γίνει τραγουδίστρια αν πάρει μαθήματα, η Χασρέτ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του…

Τετάρτη 10/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Χασρέτ, η Γκιουλνάζ, ο Καντίρ και ο Οζγκιούρ παλεύουν να βρουν δικηγόρο για να αποφυλακίσουν τον πατέρα τους. Ο Μουράτ και ο Λεβέντ, που στοιχημάτισαν για τη Χασρέτ, την επισκέπτονται στον τσιγγανομαχαλά. Τώρα η Χασρέτ καλείται να πάρει μια απόφαση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Πέμπτη 11/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Χασρέτ δέχεται την προσφορά του Μουράτ. Έπειτα από την απόφαση αυτή, μετακομίζει στο σπίτι του Μουράτ, όπου δίνεται η αφορμή για διάφορα κωμικά περιστατικά. Όταν, όμως, αρχίζει τα μαθήματα με τον Μουράτ καταλαβαίνει ότι ο καθηγητής της δεν αστειεύεται.

Παρασκευή 12/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η αποφυλάκιση του Μπουρχάν από τη φυλακή φέρνει χαρά σε όλη τη γειτονιά. Η Χασρέτ, στην οποία έλειψε τρομερά ο πατέρας της, περνάει μερικές ώρες μαζί του κι έπειτα ξαναγυρίζει στο σπίτι του Μουράτ. Ο Μουράτ, αφού παρατήρησε την πρόοδο της, της ζητά να παραστεί στο οικογενειακό δείπνο.

Δευτέρα 15/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Αργότερα, το ίδιο βράδυ, ο Μουράτ ζητά συγνώμη από τη Χασρέτ για τον τρόπο που της μίλησε στο δείπνο και της υπόσχεται ότι την επόμενη μέρα θα την πάει σ' ένα μέρος που θα είναι έκπληξη. Κατά τύχη, όμως, ο Μπουρχάν τούς βλέπει μαζί…

Τρίτη 16/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μπουρχάν θέτει κάποιους όρους στον Μουράτ προκειμένου να παραμείνει εκεί η Χασρέτ. Ο Μουράτ δέχεται και εντείνει τα μαθήματα. Παράλληλα, η Νεσρίν ζητά εξηγήσεις από τον Ετέμ για τα οικονομικά τους...

Τετάρτη 17/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ενός ιδιωτικού κτιρίου, η Χασρέτ θέλει να κάνει επίδειξη όλων όσων έμαθε ως τώρα και κερδίζει την εκτίμηση του Μουράτ. Το εγχείρημα της, όμως, παρεμποδίζεται από την έκπληξη του Λεβέντ.

Πέμπτη 18/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Χασρέτ αρχίζει να τσακώνεται με την ανταγωνίστριά της, τη Μπαλτσιτσέκ, πάνω στη σκηνή και ο Μουράτ αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σ' αυτό. Της λέει να μαζέψει τα πράγματά της, να επιστρέψει στο σπίτι της και εκείνη το κάνει. Ο Μουράτ λέει στον Λεβέντ ότι κέρδισε το στοίχημα και ότι ο Λεβέντ μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τη σύνθεση. Ο Λεβέντ θέλει να εκδώσει τη σύνθεση γιατί πιστεύει ότι πρόκειται να γίνει μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ο Μουράτ θέλει να κρατήσει τη σύνθεση μόνο για εκείνον, για προσωπικούς λόγους.

Παρασκευή 19/7/13, 19:00
ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Μουράτ θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μπουρχάν να διδάξει μουσική στα παιδιά του τσιγγανομαχαλά. Εκεί συναντά τη Χασρέτ. Θέλει να κάνει έκπληξη στον Μουράτ και στα παιδιά κι αποφασίζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Μπερίν, μιμούμενη τη φωνή της. Ο Μουράτ εκνευρίζεται από αυτή την κίνηση και την πηγαίνει στην αίθουσα που πρόκειται να γίνει η συναυλία. Εκεί η Χασρέτ καταλαβαίνει για πρώτη φορά τα σχέδια που έχει κάνει για εκείνη ο Μουράτ.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου