Η Νύφη Επεισόδιο 17
Ο Φικρέτ επισκέπτεται τον Αντέμ στο γραφείο του και ευθέως τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη φιλία τους. Η αντίδραση του Αντέμ αφήνει άφωνο τον Φικρέτ. Η Σουρεϊγιά νιώθει πολύ μπερδεμένη μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Και τελικά οι υποψίες της επιβεβαιώνονται…Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο υποδέχονται θερμά την Μπεγκιούμ.Η Ντιλάρα μοιράζεται με τον Αντέμ την είδηση της εγκυμοσύνης της Σουρεϊγιά κι εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει να την κάνει να αναβάλει την απόφασή της να ανοίξει τη σχολή που ονειρευόταν. Πώς θα αντιδράσει η Σουρεϊγιάσε αυτή την είδηση; Ενώ ο Φαρούκ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πληροφορίες για το παρελθόν του Αντέμ, ο Φικρέτ ενισχύει τη συνεργασία τους.

Η Νύφη Επεισόδιο 18
Ο Αντέμ γίνεται ακόμα μια φορά αιτία να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Φαρούκ και τον Φικρέτ, ο οποίος λήγει με την ανακοίνωση της κυρίας Εσμά ότι ο Φικρέτ και η Ιπέκ θα μετακομίσουν για λίγες μέρες στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας. Η Σουρεϊγιά λέει στον Φαρούκ ότι θα γίνει πατέρας και η αντίδρασή του ξεσηκώνει το αρχοντικό.Άραγε, τι εκφράζουν τα δάκρυα που κυλούν από τα μάτια της κυρίας Εσμά;Η Ντιλάρα νιώθει να γοητεύεται από τον Αντέμ και δεν του το κρύβει, ενώ την ίδια ώρα ο Φικρέτ ζητά από την Ιπέκ να του αποδείξει ότι θέλει να είναι η γυναίκα του.Η Σουρεϊγιά, με την αυτοπεποίθηση της ευτυχισμένης μέλλουσας μητέρας, αποφασίζει να θέσει σε άλλες βάσεις τις σχέσεις της με την πεθερά της. Ποια θα είναι η αντίδραση της κυρίας Εσμά;

Η Νύφη Επεισόδιο 19
Η κυρία Εσμά αποδεικνύει πως είναι πολύ δυνατή αντίπαλος και αυτή τη φορά «σκληραίνει» το παιχνίδι με τη βοήθεια της… επιστήμης και του μεγάλου υποκριτικού της ταλέντου.Ο Φικρέτ αισθάνεται απαίσια για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ιπέκ και της ζητάει να τον συγχωρέσει, ενώ της υπόσχεται ότι δεν θα την ξαναπλησιάσει. Ενώ η Σουρεϊγιά είναι βυθισμένη στις τύψεις πιστεύοντας ότι προκάλεσε το «έμφραγμα» της κυρίας Εσμά, εκείνη αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για να της αποδείξει πόσο μεγάλη είναι η δύναμή της.

Η Νύφη Επεισόδιο 20
Η Ιπέκ λέει στον Φικρέτ ότι η Σουρεϊγιά ήταν αυτή που προκάλεσε το έμφραγμα της κυρίας Εσμά. Η χαρά του Φαρούκ για τη νίκη του στον διαγωνισμό δεν διαρκεί πολύ… Ο Φαρούκ και ο Φικρέτ καβγαδίζουν άσχημα και ακούγονται λόγια που δεν πρέπει…Η Ντιλάρα παραπονιέται στη Σουρεϊγιά ότι η ζωή της σαν νύφη των Μποράν την έχει απορροφήσει εντελώς και δεν αφήνει χώρο για τη φιλία τους. Η κοπέλα όμως πιέζεται και από τον Φαρούκ, ο οποίος της ζητά να είναι πιο προσεκτική στη συμπεριφορά της προς τη μητέρα του. Η Κιγιμέτ επισκέπτεται κρυφά τηΡεϊχάν για να της πει να βγει από τη ζωή των Μποράν,όμως η κυρία Εσμά το μαθαίνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου